Black Friday deals

Black Friday deals
Anker

[]

Black Friday deals

Profiteer het ganse Black Friday weekend én op Cyber Monday (26 november) van fikse kortingen en bodemprijzen op heel wat elektro, it en mobile toestellen. Hoge kortingen, extra cashbacks én gratis extraatjes bij aankoop van een Black Friday actie. Wees er snel bij, want de deals zijn geldig zolang de voorraad strekt!

Anker

[]

Onze Black Friday acties; wees er snel bij!

23 november 2018 is het Black Friday, de hoogdag van koopjesjagers! Ben jij er eentje, of wil je profiteren van goeie deals op tv’s, wasmachines, droogkasten, smartphones, laptops, stofzuigers, koffiemachines en nog zoveel andere toestellen? Dan ben je bij Exellent aan het goeie adres!

Neem alvast een kijkje wat onze Black Friday aanbiedingen van dit jaar zijn, en bereid je voor om als eerste je nieuwe tv, wasmachine, gsm of laptop online te bestellen of in de winkel!

De Black Friday aanbiedingen zijn geldig op vrijdag 23 november, zaterdag 24 november, zondag 25 november én maandag 26 november (Cyber Monday). We hebben een beperkte voorraad van deze toestellen, dus op = op (het leven is aan de rappe ;-) )

Let op, de Black Friday bodemprijzen zijn pas zichtbaar op vrijdag 23 november 2018 om 00u01 en blijven geldig tot maandag 26 november 23u59. Zet je klaar en… Ready, set, go!

Anker

[]

Black Friday
Anker

[]

Meer lezen over Black Friday?

Wat is Black Friday en waar komt het vandaan?

Wanneer is Black Friday of ‘zwarte vrijdag’? Traditioneel is Black Friday de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving die jaarlijks elke vierde donderdag van november valt. Black Friday valt dit jaar dus op 23 november 2018. Thanksgiving is een belangrijke nationale feestdag in Amerika en de dag waarop Amerikanen dankbaar zijn (aan God) voor alles wat ze hebben en ontvingen het afgelopen jaar. Het is een echte familiedag en traditiegetrouw komt er kalkoen op tafel.

Black Friday luidt ook het begin van de kerstaankopen in en de meeste Amerikanen (van waar Black Friday is overgewaaid) hebben die dag vrij. Veel tijd dus om kerstcadeautjes te gaan shoppen. Je hebt de hallucinante beelden ongetwijfeld wel al gezien op het nieuws of op YouTube: Amerikanen die de beste deals willen scoren in de grote winkelcentra en elkaar te lijf gaan om dat laatste toestel te kunnen meenemen naar huis. Of ellenlange rijen met mensen die voor het openingsuur aanschuiven om de winkel als eerste te kunnen binnengaan. Er zijn zelfs al doden gevallen!

Gelukkig zijn deze Amerikaanse toestanden nog zeldzaam bij ons, maar er is altijd maar een beperkte voorraad van de toestellen in aanbieding. Zorg dus dat je er snel bij bent, want op = op. Wil je je niet in de drukte begeven? Profiteer dan gewoon thuis van de Black Friday aanbiedingen en bestel je nieuwe toestellen online! We leveren je aankoop aan huis, of je kan hem zelf ophalen in de winkel (dan betaal je geen verzendingskosten).

Anker

[]

De beste deals scoor je op Black Friday

Op Black Friday scoor je dus de beste deals op heel wat elektrotoestellen, it producten en smartphones en gsm’s. Heel wat andere winkels (kledij, speelgoed,…) hebben ook interessante aanbiedingen. Kijk rond en bereid je voor zodat jij met de beste Black Friday aanbiedingen naar huis gaat.

Traditioneel zijn de kortingen en acties enkel geldig op Black Friday zelf, maar meer en meer retailers maken er een gans weekend van. Ook wij! Onze Black Friday acties en kortingen zijn geldig op zwarte vrijdag zelf, maar ook de daaropvolgende zaterdag, zondag én Cyber Monday maandag.

Cyber Monday is de maandag na Black Friday en draait helemaal rond het online kopen van elektronica (met korting), terwijl Black Friday traditiegetrouw vooral draait om hoge kortingen in de winkels (om de voorraad op te ruimen). Zo wordt er meteen plaats gemaakt voor de nieuwe producten van het volgende seizoen.

Black Friday deals
Anker

[]

Wanneer is Black Friday? Noteer de volgende data in je agenda!

Black Friday valt elk jaar op de vrijdag na Thanksgiving, traditioneel de vierde donderdag van de maand november. We maken het je hier gemakkelijk en lijsten de komende edities op. Plaats alvast de volgende Black Friday’s in je smartphone of Google agenda en mis de volgende editie niet!

  • Black Friday 2019: vrijdag 29 november 2019
  • Black Friday 2020: vrijdag 27 november 2020
  • Black Friday 2021: vrijdag 26 november 2021
  • Black Friday 2022: vrijdag 25 november 2022
  • Black Friday 2023: vrijdag 24 november 2023
  • Black Friday 2024: vrijdag 29 november 2024
  • Black Friday 2025: vrijdag 28 november 2025

Hou deze pagina in de aanloop van de volgende Black Friday in het oog en ontdek hier de beste aanbiedingen en Black Friday acties.

Black Friday agenda
Anker

[]

Black Friday betekenis: waarom heet Black Friday ‘Black Friday’?

Er zijn verschillende mogelijke betekenissen voor Black Friday en de oorsprong ervan. Welke de juiste is weet niemand eigenlijk.

De naam Black Friday werd voor het eerst rond 1965 gebruikt in de Amerikaanse stad Philadelphia en verwees naar het fileleed en verkeersdrukte rondom de stad. Thanksgiving was voorbij en iedereen reed terug naar huis na een gezellige familiedag, of anderen namen een dagje vrij om van een extralang weekend te genieten en te profiteren van de kortingen en veel aanbiedingen die enkel die dag geldig waren. Hierdoor zagen de straten van de stad ‘zwart’ van de auto’s.

De dag na Thanksgiving is in Amerika ook de dag waarop de meeste Amerikanen aan hun kerstinkopen begonnen, mede omdat ze een vrije dag hadden. Hierdoor werd het alsmaar drukker in de winkelstraten en –centra. De straten zagen ‘zwart’ van het volk.

Een andere theorie komt van de Amerikaanse retailers. Black Friday was de eerste dag in het jaar dat ze ‘in het zwart’ stonden en winst begonnen te maken. Verliezen werden daar altijd in rode cijfers genoteerd. De aankomende drukke kerstperiode draagt heel wat bij aan die winst. Tot op vandaag is Black Friday de drukste shoppingdag en wordt een aanzienlijke hoeveelheid gekocht met hoge kortingen.

Omdat Black Friday in Amerika zo populair is, is het fenomeen langzaamaan ook onze contreien uitgekomen. Meer en meer winkels doen mee en bieden tal van Black Friday acties aan. Ook wij! Profiteer dus van onze Black Friday deals op elektronica, notebooks en smartphones!

Anker

[]

Enkele tips om je maximaal voor te bereiden op Black Friday

Zo’n hectische dag zoals Black Friday is in Amerika, is bij ons niet het geval. Maar de dag wordt wel alsmaar populairder en meer en meer retailers doen mee. Meestal gelden de Black Friday aanbiedingen het ganse weekend om de verkoop wat te spreiden. Het aanbod toestellen per aanbieding is wel beperkt, waardoor je er wel snel bij moet zijn wanneer het een écht populaire deal is.

Met de juiste voorbereiding ben je helemaal klaar om deze Black Friday de deal van je leven in huis te halen.

1. Bereid je goed voor en maak een lijstje met alle toestellen die je nodig hebt. Nieuwe stofzuiger nodig? Wacht, als je kan, dan nog even op de Black Friday acties. Of bedenk alvast de kerstcadeautjes die je vrienden en familie zal geven en koop ze tijdens Black Friday. Een win-win, want dan ben je er snel vanaf, is er nog heel wat keuze én profiteer je van vele kortingen!

2. Stel voor jezelf een maximaal budget op, want alle Black Friday acties doen je dromen van meer. Miskopen die je misschien helemaal niet nodig hebt.

3. Van plan om de komende weken een grote aankoop te doen? Bijvoorbeeld je oude wasmachine vervangen door een energiezuiniger toestel, een tv met Ultra HD beeldkwaliteit of een top laptop met allernieuwste processor? Profiteer van de Black Friday aanbiedingen op wasmachines en tv’s en koop je nieuwe dure toestellen tijdens het Black Friday weekend. Een korting van 20 % weegt zwaarder door op een dure tv van € 1.999 dan op een koffiemachine van € 49,99.

4. Shop online tijdens Black Friday en vermijd zo het vele volk in de winkels. Bovendien is er meer keuze, want onze winkels hebben niet álle Black Friday toestellen staan.

5. Ben je van plan online iets te kopen tijdens Black Friday? Maak dan alvast een klantenaccount aan, vul al je persoonlijke gegevens in en kies hoe je wilt betalen. Voeg eventueel al je Visa kaart toe. Zo win je weer enkele minuten tijd, want elke seconde telt wanneer er maar een aantal producten beschikbaar zijn.

6. Volg ons op Facebook en profiteer van nóg meer deals!

Anker

[]